Beskrivelse:
Behandlingen sker ud fra en helhedsforståelse af mennesket. Det vil sige ud fra kroppen, sindet og sjælen som er flettet ind i hinanden og har en meget stor påvirkning på hinanden.

Din krop er en sammensat organisme: Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance i den, og det kan du opleve som smerter, træthed, utilpashed eller sygdom.

Fødderne består af et komplet “landkort” over knogler, nerver, muskler og organer, og ved tryk og massage på bestemte zoner stimulerer jeg der hvor der er ubalancer.

Disse tryk stimulerer eller afstresser kroppen både fysisk og psykisk. Jeg opfatter mennesket som “helt” og ved at vores krop og sind hænger sammen. Jeg behandler i samråd med min klient årsagen til sygdommen sammen med symptomerne, da det giver det største fremskridt mod en bedre balance i kroppen.

Du behøver ikke fejle noget bestemt for at få glæde af en behandling. Flere bruger zoneterapi som en afslappende velvære og forebyggende til et stærkt immunforsvar. Kroppen bliver stærkere og modstår bedre virus og infektioner.

Filosofien bag zoneterapien er, at der under og på fødderne findes et kort over hele menneske-kroppen, hvor hver del af kroppen har en tilsvarende zone under fødderne. En såkaldt reflekszone. Er der en ubalance i dele af kroppen, vil det vise sig som ømhed i denne tilsvarende reflekszone under fødderne.

Ved at behandle de ømme områder/reflekszoner med specielle trykkombinationer, påvirker terapeuten bl.a. immunforsvaret, kredsløbet, nervesystemet, hormonsystemet og organerne, så din krops naturlige balance bliver genoprettet.

Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand at vi først stiftede bekendtskab med zoneterapien i 60’erne i Danmark, og gammel fordi behandlingsformen har været benyttet i tusinder af år i Ægypten, Kina, Nepal, Indien, Amerika og Afrika.

Lene Due Mejlgaard