Beskrivelse:

Velkommen til ShanayaTemplet

Jeg hedder Ann Meier. Mit sjælsnavn er Shanaya. Det fandt jeg ud af en gang under en healing. Det var en helt fantastisk oplevelse. At være helt og adelels forbundet til mig selv og alt der er mig –  på alle planer. Det var også lidt angstprovokerende,  Jeg blev mindet om mit eget lys og min sande natur og en enorm sikkerhed og styrke. Jeg er sikker på, at lige i det øjeblik var jeg tæt forbundet med hele universet og min sjæl og den visdom, jeg har adgang til.

Der blev skabt en forbindelse til en dyb indre tilstand af forankring og mening i livet –  inden i mig.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med. At skabe en sand og dyb forbundethed til dig selv. Til din indre intuitive stemme. Til alt der er dig. Så du opdager og folder dit fulde potentiale ud og tør vise verden, hvem du er.

Hvad finder du hos ShanayaTemplet:

Mit ønske med ShanayaTemplet er at skabe et rum med ro, nærvær og fordybelse. Et rum, hvor du åbner dit hjerte, styrker din tro på dig selv og øger livsglæden og friheden til at være dig.

Det gør jeg med healing, meditation, kanaliserede budskaber, sjæle læsning og spirituel og åndelig undervisning på uddannelse og kurser.  Der alt sammen – i små skridt – viser dig vejen til dit hjerte og dit lys.

Min rolle er at hjælpe, støtte, inspirere,  vejlede og føre dig på en indre rejse med erkendelser,  aha oplevelser og accept. Til du er dybt forbundet til dig selv og din indre stemme. Helt ind til kernen – til dit hjerte og din sjæl.

Vi kan tage rejsen sammen –  hvis du vil! 

Kærlige hilsener Ann

Du kan læse mere på min hjemmeside https://shanayatemplet.dk

Her finder du også gratis healing meditationer, kanaliserede budskaber og indlæg omkring det spirituelle og åndelige.

Du kan også følge med på facebook her:
https://www.facebook.com/ShanayaTemplet