Beskrivelse:

Velkommen til ShanayaTemplet – mit univers af lys & kærlighed.

Mit navn er Ann Meier. Mit sjælsnavn er Shanaya. Jeg er healer og lysarbejder. Mit ønske er at støtte dig i at stå stærkere i dit lys, så du folder din sjæls fulde potentiale ud. Så du tiltrækker og spreder endnu mere lys og kærlighed – til dig selv og dermed til andre.

Jeg skaber rum med dyb ro og stilhed. Med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl og alt, der er dig. Du får mulighed for dyb transformation, hvor du forbinder dig til din sjæls fulde potentiale.

Jeg arbejder med kanaliseret healing, formidling & lysaktvering. I 1:1 sessioner og for grupper. Hos mig i min klinik og online – i mit online fællesskab ”Shanayas Lyscirkel”.

Jeg arbejder ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg kanaliserer healing og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

Jeg støtter og vejleder dig – skridt for skridt – på vejen hjem i dig selv, så du skaber et meningsfuldt liv i samklang med dit hjerte og din sjæls højere livsformål.

Du har mulighed for forskellige tilbud med healing og transformation – uanset hvor, du er på din rejse og i din personlige udvikling.

Hos ShanayaTemplet finder du:

Healing & Fjernhealing: åbner til din egen evne til selvhealing og varig forvandling. Her arbejder jeg med de energimæssige blokeringer og ubalancer, der ligger i dit personlige energifelt, din krop, dit sind, dine følelser og din sjæl.

Hjertehealing & lysaktivering: en dybt transformerende energi, der åbner dit hjerte til lyset og kærligheden og aktiverer dit sjælslys, så du åbner til din sjæls unikke talenter og dit fulde potentiale.

Sjælelæsning: er en lydfil med ca. 30 minutters beskeder, der belyser den du er i dit hjerte. Lydfilen indeholder et kanaliseret budskab omkring det sted du er i livet lige nu samt en afklaring af dit livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner– set i lyset af din sjæl.

Kanaliseret healing & lysaktivering: Personlige budskaber jeg formidler i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevidstheder. Energierne arbejder i dybere lag af din bevidsthed og åbner til den indsigt, der er forbundet med din sjæls visdom.

Kærlige lyshilsener Ann ”Shanaya” Meier

Du kan læse mere på min hjemmeside https://shanayatemplet.dk

Du er også velkommen i min online fællesskab ”Shanayas Lyscirkel” som du finder her: https://shanayatemplet.dk/shanayas-lyscirkel-faellesskab/

På min youtube kanal finder du gratis healing meditationer, kanaliserede budskaber, beskrivelser af månedens energi og andet jeg føler mig kaldet til at dele.

https://www.youtube.com/c/AnnMeierShanayaTemplet