Beskrivelse:
Smerte behandling
Behandlingen går ind og afslapper nerverne, så kroppen bliver helt afslappet. Ømme muskler får en pause, til at reparere sig selv. Behandlingen hjælper på smerter i kroppen, men hjælper også hvis man føler mangel på energi eller håbløshed.

Allergi behandling
Med alfa kinesiologi foretages tests, så behandlingen bliver hurtigt og effektivt. Jeg arbejder med behandling af allergi ud fra et helhedsprincip, hvor stressfrigørelse og kostomlægning er i fokus, da disse tilsammen har vist sig, at have en effekt på alle former for allergi, overfølsomhed og intolerance.

Stress behandling
Stress er noget, der kan ramme os alle. En lidelse, der kan give alvorlige skader på både krop og sjæl, hvis man lader stå til. Behandlingen er en speciel kinesiologisk metode kaldt: ”alfa-kinesiologi”, udviklet af Ole Larsen, hvor vi fjerner årsagen til din stress og arbejder med stressfrigørelse.

Theta healing
Med theta healing går man ind og arbejder med gamle overbevisninger, som begrænser dig i din hverdag.

Gamle livsmønstre kan nedarves igennem generationer og derfor også påvirke dig, hvilket måske ikke er hensigtsmæssigt. Med theta healing kan vi fjerne disse livsmønstre, til gavn for dig.

Med theta healing kan man også arbejde med hvilke mennesker du tiltrækker og rette på dette, så du bedre kan tiltrække sjælevenner eller en ny partner.

Store brud i dit liv kan heales, så sorg, vrede og en knust sjæl kan få forløsning til det bedre.