Beskrivelse:

Jeg hedder Sukriti og har siden 2004 arbejdet med den åndelige verden. Jeg er uddannet Kiromantiker, Healer, Shaman og Coach. Jeg holder til i Marstrup ved Haderslev.
Jeg står til rådighed for den åndelige verden som Medium og som Klarsynet Kanal for Opstegne Mestre, guides, engle, samt højere bevidstheder og galaktiske bevidstheder.

Prøvebehandling: 200kr. 20 minutter.
Du er velkommen til at lydoptage din prøvebehandling.

Vælg:
Blindtegning
Afdødekontakt
Spirituel Coaching med Tarot
Personlig kodet Healingskrystal
Healing

Blindtegning 

En blindtegning giver et rigtig godt øjebliksbillede i hvordan man egentlig har det nu og hvad der er aktivt i ens liv. Blindtegning kan være rigtig givevende for børn og unge, da det giver indblik i nuet og er håndgribeligt. Blindtegningen kan laves specifik på skole, arbejde, familielivet, kærlighedslivet eller andet tema.

Afdødekontakt
Som medium er jeg talerør for de afdøde. Jeg anvender klarsyn, klarhørelse, klarfølelse, klarviden og empatisk læsning. Jeg starter med at stille ind på de afdødes plan og overlader det til dine kære afdøde hvem der vil igennem først. Derefter kommer de igennem en efter en. Det er meget forskelligt hvor mange der er. Når alle der ville igennem, har været igennem, spørger jeg dig om der er nogen du mangler at komme i kontakt med, som du ønsker jeg skal bede komme, hvis det er muligt. Ved prøvebehandling når vi dem vi når på de i alt 30 minutter.

Spirituel Coaching Med Tarot
Via Kanaliseret Klarsyn og inspiration fra tarotkortene, hjælpes du via den åndelige verden godt på vej til at få svar til det problem eller situation du står i.

Personlig Kodet Healingskrystal
Jeg koder personligt tilpasset healingskrystal til lige netop det du har brug for lige nu. Under kodningen af krystallen får du information om hvad din krystal bliver kodet med og hvordan det vil gavne dig.

Healing (siddende på stol)
Som healer arbejder jeg med Magnetisk Healing, Åndelig Kirurgi, Reiki, Deeksha, Opstegne Mestre, Engle, Galaktiske energier, kodede healingskrystaller, personrensning m.m. Jeg har under healingen fokus på: fysiske, psykiske og følelsesmæssige ubalancer og sygdomme, energilegemerne, hjernen og sjælen.