Beskrivelse:
Jeg er født i 1956 og begyndte i 2000 at uddanne mig som healer og drømmetydning, og derefter tarotkort, som jeg kombinerer med nummerologi, og derved får nogle redskaber at arbejde med. Clairvoyance er et stærkt værktøj, der kan komme i billeder eller som en hel film og kan hjælpe med at finde ind til det faktiske problem.

Numerologi er læren om tallenes energi. Derfor siger din fødselsdag en hel del om dine stærke og svage sider, om dine muligheder og mål m.v.

Ved hjælp af denne viden kombineret med tarot, astrologi og clairvoyance kan jeg give dig en indsigt i, hvorfor du lever, som du gør, men også hvordan du kan ændre på de ting, du ikke bryder dig om.

Jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker, der er kørt fast i et problem, eller som ønsker vejledning i deres videre udvikling. Det kan være i forbindelse med at man har mistet en nærtstående ved død eller skilsmisse.
det kan også være, at man ikke forstår en bestemt livssituation, eller det kan være forældre, der ønsker en bedre forståelse af problemer med teenagerbørn.

Behandlingssted:
Få Det Bedre

Priser:
Nummerologi – Tarot – 700,00 kr.

Bjarne Hansen