omos

Helsecenter Få Det Bedre.

Et ud af få!

Helsecenter med luft under vingerne.

Helsecenter Få Det Bedre har rundet de 12 år, som stedet hvor du kan hente inspiration om sundhed, velvære, livskvalitet, welness og alternative behandlinger. Her er der månedlig prøvebehandlingsaften og årlige helsemesser.

Fra tanke til handling har Hanne og Niels Erik Beck skabt et unikt sted, nær Vamdrup, hvor alternative behandlere kan leje klinikrum, undervisnings- og foredragslokaler, og hvor det er muligt at købe magnetsmykker og uldsengetøj i butikken eller på websider Danolan.dk og Bendix-Trading.dk.

Men helsecenteret vil også være sin egen. Det har været et bevidst valg at placere et helsecenter i rolige omgivelser og skabe et miljø som er afstressende i sig selv og giver ro i sindet.

Ud af de bare marker og de store vidder er der, omkring det tidligere husmandssted, med de våde engområder og kildeudspring til Kongeåen, blevet plantet en oplevelsesskov og anlagt en idyllisk sø. Her er fisk i søen og dyreliv i skoven og Merinofår på de omkringliggende grønne arealer.

Med vådområder, skov og det kuperede landskab som baggrund, springer der en Morten Kock idyl dig i møde. Inde bag de gule mure og de hvide vinduer, ånder der en pulsnedsættende ro, som går i blodet på dig. På stedet er der rummelighed og højt til himlen inde som ude og der er plads til anderledes tanker og skæve ideer og ord. Her bliver du mødt som den du er. Naturen åbner op for stilhed og fordybelse og til at sanse og mærke dig selv, også når der kommer et sportsfly eller en Tesla susende forbi.

Når du træder inden for, bliver du budt velkommen i en moderne butik, med udstilling af magnetsmykker, uld- og magnetsengetøj. Her er webshop, salg af magnetsmykker, uldsengetøj. Her er floattank, supermoderne kursuslokaler, cafe, klinikrum og butik.

Gennem årene har der været en stigende interesse, for at høre om og prøve alternative behandlinger. Flere og flere deltager i prøvebehandlingsaftener og kommer for at lytte til et foredrag, følge et kursus eller tager en uddannelse. Alt sammen sker i helsecenterets dejlige lokaler og i naturen ude omkring centeret.