Beskrivelse:

Sukriti er en skarp Håndlæser, Kanal, Medium, Healer, Husrenser og Shaman, der har arbejdet med den åndelige verden siden 2004. Sukriti holder til Marstrup ved Haderslev og giver også sessioner over telefon. Læs mere på www.sukriti.dk

Håndlæsning
En håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker. En håndlæsning kan også fortælle, hvad der fra din fortid påvirker dig i dag, og hvad der er god energi på i fremtiden. Lad dine hænder fortælle, hvad der er vigtigt i dit liv at have fokus på lige nu, hvad du kan gøre lige nu, som er godt for dig.

Blindtegning
En blindtegning giver et rigtig godt øjebliksbillede i, hvordan man egentlig har det nu, og hvad der er aktivt i ens liv. Blindtegning kan være rigtig givende, da det giver indblik i nuet og er håndgribeligt lige nu og her. Blindtegningen kan laves specifik på arbejde, familielivet, kærlighedslivet, uddannelse eller andet tema.

Afdødekontakt
Som medium er jeg talerør for de afdøde. Jeg anvender klarsyn, klarhørelse, klarfølelse, klarviden og empatisk læsning. Lad dine kære komme igennem til dig med beskeder og få gode råd med på vejen.

Tarot med Kanalisering
Via Kanaliseret Klarsyn og inspiration fra tarotkortene, hjælpes du godt på vej til at få svar på spørgsmål, få inspiration til problemer og løsninger til de situationer du står i.

Personlig Kodet Healingskrystal
Jeg koder personligt tilpasset healingskrystal til lige netop det du har brug for lige nu. Under kodningen af krystallen får du information om, hvad din krystal bliver kodet med, og hvordan det vil gavne dig.

Healing (siddende på stol)
Som healer arbejder jeg med Magnetisk Healing, Åndelig Kirurgi, Reiki, Deeksha, Opstegne Mestre, Engle, Galaktiske energier, kodede healingskrystaller, personrensning m.m. Jeg har under healingen fokus på: fysiske, psykiske og følelsesmæssige ubalancer og sygdomme, energilegemerne, hjernen og sjælen.