Beskrivelse:
Goholdning.nu giver dig en sundere og flottere krop med Mensendieck
Har du en dårlig kropsholdning som giver smerter i: hoved, ryg, lænd, hofte, nakke, skuldre, knæ, fødder, hofter, ankler? – Så kan Mensendieck-træning hjælpe dig.
Mistænker du forkerte arbejdsstillinger, en arbejdsskade eller sygdom eller uhensigtsmæssige bevægelser for at give hovedpine eller ondt i fødder, ankler, ben, arme og håndled.
Så kan Mensendieck effektivt hjælpe dig!
Målet er, at du får en velfungerende og stærk krop med en flot, holdning. En stærk krop som gør dig i stand til at leve det liv du vil. Samtidig forebygger Mensendieck-øvelserne nedslidning af din krops led og muskler. Langsomt bliver du bevidst om, hvordan dit bevægeapparat fungerer. Og du lærer at overføre den bevidsthed til din hverdag, så du uden at tænke over det, retter dig op og finder de rigtige sidde- og arbejdsstillinger.
Jeg træner også dig, der har en Scheuermann, Skoliose, diskusprolaps, bækkenløsning, eller andre lidelser i bevægeapparatet. Dig der er gravid eller vil genoptrænes efter en fødsel. Eller dig, der trænger til at blive genopbygget og få ny vitalitet efter sygdom og skader. Der trænes alene eller på meget små hold, så der tages hensyn til dine behov, dit temperament og din anatomi.
Mensendieck er for alle, uanset alder, og det giver
Styrke og bedre balance/ Fysisk og psykisk velvære
Færre smerter / Smidighed og vitalitet
En god holdning og flot udstråling

En dårlig holdning kan give smerter i hele kroppen!
Jeg kan hjælpe dig med at få – og bevare – en velfungerende krop!

Du vil opdage at de nye bevægelser er med dig 24 timer i

Gunhild & Nivi