Jeg har arbejdet med ansigtslæsning siden 2012. Jeg bruger denne viden til at se et menneske med en helt anden forståelse og møder mennesket, hvor det er.

Hver dag laver vi ansigtsudtryk, som viser, hvad vi føler i et enkelt øjeblik. De muskler vi bruger til at lave forskellige ansigtsudtryk, og især dem vi laver tit former vores ansigt. Ud fra disse karaktertræk og formningen af f.eks. øjne, næse, mund mv. vil ansigtet i henhold til kinesisk ansigtslæsning kunne fortælle om de tanke- og handlemønstre, der styrer os i dagligdagen. Hvilke styrker og udfordringer vi måtte have, hvilket job der vil passe godt, og hvad der er vigtigt i f.eks. et forhold. Helt ned til den mindste rynke fortæller det noget om vores personlighed.

Jeg tilbyder individuelle sessioner, som typisk varer 1½ time. Jeg vil gå igennem dine ansigtstræk og ved inddragelse af din fødselsdato vil du få sat ord på din personlighed både det bevidste og ubevidste. Sessionen vil være med at løfte dig og hjælpe dig med at komme i bedre balance.

Det kan også være, at du har konkrete spørgsmål om f.eks. job eller personlige forhold, som du ønsker hjælp til at få besvaret. Det kan også være beslutninger om f.eks flytning eller opstart af et nyt projekt, som kan være svær at træffe.

Det kan også være, at du ønsker hjælp til at belyse børn eller ægtefællers personligheder. Ved f.eks. et billede og/eller fødselsdato vil du få sat ord på, hvordan denne person tænker og føler, og hvad der er vigtigt for personen. Dette vil være med til at give en forståelse og medfølelse, som vil kunne forbedre kommunikationen med denne person.

Du kan læse mere på www.nanjakreutz.dk