Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjertemøder med Katarina

28. februar 2019 | 17:00 - 21:00

225 kr.

Hjerte Tantra         Katarina

Kom og åben dit hjerte i mødet med dig selv og andre fine mennesker. Vi arbejder med hjerte tantra denne aften – der hvor himlen og jorden mødes i vores hjerter, og hvorfra vi i kærlighed kan forbinde os med os selv og andre.

Vi sætter tempoet helt ned, og I et par timer kan du trygt slippe al styring, overgive dig og blidt blive guidet gennem øvelser med meditation, bevægelse og bevidst berøring, føre og blidt blive ført. Komme i kontakt med det sensuelle og sanselige i dig selv og de andre. Alt foregår i en tryg ramme og alt vil foregå med tøjet på.

Nøgleord til vores events er:
Nærvær og dybde
Bevidst berøring – sanselighed – blive bedre til at mærke dig selv og din krop
Opbygge respekt og opmærksomhed i intimitet og sensualitet
Mærke din kerne, kende dine grænser og sætte dem kærligt
Healing med tantra
Verbal og non-verbal kommunikation
Krop-Hjerte visdom – om at åbne dig til dit og andres hjerte
Hengivelse og overgivelse
Polaritet – Maskulin/feminin energi og praksis
Det bevidste forhold – at opbygge en bevidst og stærk relation
Sisterhood og brotherhood
Meditation – væren i nuet
Projektioner

Alle er velkommen, både singler og par. Hvis I kommer som par, kan I vælge at lave alle øvelser sammen, alt efter hvad der føles rigtigt for jer.

Aftenen vil blive guidet af Katarina Jørgensen som er en hjertevarm kvinde, der ved sine events skaber et trygt og kærligst rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Hun er gift med Jørgen og lever i et dybt kærligt og tantrisk forhold.

Hun er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Efter mange år hvor hun afholdte workshops med kommunikations, er hun nu begyndt at kombinere hendes viden om non-violent kommunikation og tantra.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd” citat fra en deltager på hende event

Hendes personlige styrke er at kunne give slip, og lade spirit tage over, finde det flow der er i rummet og gå med det, det åbner op for hvad deltagerne er parat til at modtage og gå ind i.

Hvad kan du forvente når du deltager i et event:
At føle dig elsket og genopladet
Komme ud af hovedet og ned i din krop
Nærvær og intense møder med dig selv og andre deltagere
Et trygt, varmt og kærligt rum
Nyfundne venner, sjælebrødre og søstre

Hun bruger simple øvelser der vil tage dig så langt som du er parat til. Dine grænser vil altid blive respekteret.

Det vil være hver enkelt deltagers mod og villighed, der vil bestemme hvor dyb en oplevelse det vil være for ham eller hende.

Kom uden STÆRKE DUFTE, gerne helt uden påførte dufte, da der kommer flere med duftallergi, og det kunne være dejligt at de også kunne få en skøn aften ♥

Prisen for aftenen.
225 kr. (200 dagpenge/pension, 150 SU/kontanthjælp)

Sted: Få det bedre, Bønstrupvej 11, Vamdrup

Tid: Dørene åbnes for hygge kl. 17, kl 17.15 er der intro for nye og vi starter kl 17.45 med hjertemøderne, og slutter ca. kl. 21.00.

Tilmelding sker når du indbetaler på konto: reg: 9860 konto: 0000525448 (Folke sparekassen)
eller mobilepay på 2621 1379. Husk at skrive hvilken dato eventet er og husk også at skrive enten en PM eller besked på denne side om at gerne vil med og dit tlf. nr. og at du har betalt 🙂

Ved afmelding senest 14 dage inden aftenen, refunderes indbetalingen minus et administrationsgebyr på kr. 50,- Ved senere afmelding refunderes indbetalingen ikke.

Denne aften kan du betale kontant i døren, hvis der er flere pladser tilbage. Alle der er tilmeldt og har betalt på forhånd, kommer med i en fælles infomailen, og får musik links mm. efter eventet 🙂

Vi glæder os meget til at se dig 🙂

Kærligst Katarina
www.tantricmeetings.dk
—————————————————————————————-
Udtalelser fra tidligere deltagere i tantricmeetings events:
http://www.tantricmeetings.dk/udtalelser/

Detaljer

Dato:
28. februar 2019
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
225 kr.

Tryk på knappen til ovenfor for, at importere vores begivenheder i din kalender .