Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjertesprog og Hjertemøder – hel dag

29. november 2020 | 10:00 - 18:00

700 kr. – 975 kr.

Hjertesprog og hjertemøder
– Hvad skaber afstand og hvad skaber kontakt?
– Hvordan får vi et sprog der afspejler hjertets sprog?
– Hvordan kan vi levet et liv i mere overensstemmelse med vores hjertes visdom?

Denne dag er en 1 dags workshop der bliver afholdt af Kirsten Kristensen og Katarina Jørgensen.

Begge undervisere har en mange års erfaring i at guide mennesker ind i deres hjerte og ind i deres kerne. De er begge inspireret af Marshall Rosenberg, og deltagerne vil kunne mærke hans impuls i deres arbejde.

De har valgt 2 forskellige indfaldsvinkler til arbejdet. Kirsten arbejder med sproget, den verbale kommunikation, så mennesker der mediterer og arbejder med sig selv, kan få et sprog der afspejler deres bevidsthed. Katarina arbejder med kroppen og mødet mellem mennesker. Hun guider deltagerne ind i et meditativt møde med dem selv og de andre deltagere.

Når du kombinerer disse to vinkler, så vil deltagerne både få en oplevelse af et møde i hjertet med sig selv og andre og få et sprog der kan afspejle dette møde efterfølgende.

Kirsten arbejder til dagligt med IVK – ikke voldelig kommunikation – hjertets sprog. Hun har i mange år faciliteret workshops rund om i verden. Se mere: https://kommunikationforlivet.dk/

Katarina arbejder med hjertelig bevidsthed og hjertetantra. Hun har i 7 år faciliteret workshops rundt i hele Danmark. Se mere: https://heartfulawareness.dk/

Dagen vil være en blanding mellem meditation, kommunikations øvelser og et hjertemøder 🙂

Praktisk info:

Prisen for dagen.
975 kr. (850 dagpenge/pension, 700 SU/kontanthjælp).
Depositum 300 kr. der ikke tilbage betales ved afmelding.

Sted: Få det bedre, Bønstrupvej 11, Vamdrup

Tid: 10.00 – 18.00

Pga. retningslinjerne for Covid19 er der er max. 20 pladser denne dag, og man kommer til at arbejde i en gruppe hele dagen. Hvis du har nogen du gerne vil være sammen med, kan I tilmelde jer sammen. Dem der kommer alene bliver sat sammen af Katarina. Vi sørger for håndsprit mm. Hvis du viser tegn på sygdom skal du blive hjemme.

Kom uden STÆRKE DUFTE, gerne helt uden påførte dufte, da der kommer flere med duftallergi, og det kunne være dejligt at de også kunne få en skøn dag.

Man tilmelder sig, ved at skrive en pm på fb eller en mail til Katarina på tantricmeetings@gmail.com, og dernæst betale depositum og evt. hele workshoppen enten via mobilPay på 2621 1379 eller på konto: 9860 0000525448. Kurset kan betales over flere gange, skriv for aftale, hele kurset skal være betalt senest 30 dage før workshop start, hvis andet ikke er aftalt.

Efter tilmeldingen får man et infobrev med praktiske info mm(senest 1 uge før eventen).

Framelding inden 60 dag før, så får du pengene tilbage – minus depositummet på 200 kr. Mellem 60-30 dage før, får du 50 % tilbage. Senere end 30 dage før ingen tilbage betaling, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet, og hvis der ikke er, er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.

Vi glæder os meget til at se dig
Kærligst Kirsten og Katarina

Detaljer

Dato:
29. november 2020
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Pris:
700 kr. – 975 kr.

Tryk på knappen til ovenfor for, at importere vores begivenheder i din kalender .