Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjertesprog og hjertemøder

20. oktober 2020 | 18:00 - 21:30

175 kr. – 275 kr.

Hjertesprog og hjertemøder

– Hvad skaber afstand og hvad skaber kontakt?
– Hvordan får vi et sprog der afspejler hjertets sprog?
– Hvordan kan vi levet et liv i mere overensstemmelse med vores hjertes visdom?

Denne aften er en intro aften og en lille forsmag på en 1 dags workshop der bliver afholdt af Kirsten Kristensen og Katarina Jørgensen sidst i november.

Begge undervisere har en mange års erfaring i at guide mennesker ind i deres hjerte og ind i deres kerne. De er begge inspireret af Marshall Rosenberg, og deltagerne vil kunne mærke hans impuls i deres arbejde.

De har valgt 2 forskellige indfaldsvinkler til arbejdet, Kirsten arbejder med sproget, den verbale kommunikation, så mennesker der mediterer og arbejder med sig selv, kan få et sprog der afspejler deres bevidsthed. Katarina arbejder med kroppen og mødet mellem mennesker. Hun guider deltagerne ind i et meditativt møde med dem selv og de andre deltagere.

Når du kombinerer disse to vinkler, så vil deltagerne både få en oplevelse af et møde i hjertet med sig selv og andre og få et sprog der kan afspejle dette møde efterfølgende.

Kirsten arbejder til dagligt med IVK – ikke voldelig kommunikation – hjertets sprog. Hun har i mange år faciliteret workshops rund om i verden. Se mere: https://kommunikationforlivet.dk/

Katarina arbejder med hjertelig bevidsthed og hjertetantra. Hun har i 7 år faciliteret workshops rundt i hele Danmark. Se mere: https://heartfulawareness.dk/

Aftenen vil være en blanding mellem meditation, kommunikations øvelser og et hjertemøde 🙂

Praktisk info:

Kom uden STÆRKE DUFTE, gerne helt uden påførte dufte, da der kommer flere med duftallergi, og det kunne være dejligt at de også kunne få en skøn aften.

Prisen for aftenen.
275 kr. (250 dagpenge/pension, 175 SU/kontanthjælp)

Sted: Få det bedre, Bønstrupvej 11, Vamdrup

Tid: Dørene åbnes for intro for dem der ikke har været med til et hjertemøde før kl. 18.00. Vi starter selve eventet kl. 18.30 og slutter ca. kl. 21.30.

Pga. retningslinjerne for Covid19 er der er max. 20 pladser denne aften, og man kommer til at arbejde i en gruppe hele aftenen. Hvis du har nogen du gerne vil være sammen med, kan I tilmelde jer sammen. Dem der kommer alene bliver sat sammen af Katarina. Vi sørger for håndsprit mm. Hvis du viser tegn på sygdom skal du blive hjemme.

Tilmelding sker når du skriver en besked til Katarina for at høre om der er plads og så indbetaler på konto: reg: 9860 konto: 0000525448 (Folke sparekassen)
eller mobilepay på 2621 1379. Husk at skrive hvilken dato eventet er.

Ved afmelding senest 14 dage inden aftenen, refunderes indbetalingen minus et administrationsgebyr på kr. 50,- Ved senere afmelding refunderes indbetalingen ikke.

Vi glæder os meget til at se dig
Kærligst Kirsten og Katarina

Detaljer

Dato:
20. oktober 2020
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
175 kr. – 275 kr.

Tryk på knappen til ovenfor for, at importere vores begivenheder i din kalender .