Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Krystalrejserne 3 – Seraphimfeltet og integration af spejlreflekseffekten i vores dybeste lag.

21. februar 2016 | 20:00 - 21:30

100 kr. – 150 kr.

Meditationsrækken “Krystalrejserne” styrker, synkroniser og stabiliserer dit system i dets krystallinske frekvenslag, gennem støtten fra søjler af krystalenergi, der bæres ind på Jorden i denne tid.

Du kan deltage i episoderne uafhængigt af hinanden, og du behøver ikke at have erfaring med at meditere, eller viden om krystaller i forvejen. Er du ikke i besiddelse af en krystal, kan du sagtens deltage alligevel.

I episode 3 arbejdes der med Seraphimfeltet, og integration af de nye svingninger i den energetiske spejlreflekseffekt, som sikrer en forstærkning af vores udlevelse af den bedste version af os selv.

Du kan deltage på Krystalrejserne rundt omkring i Danmark. Hvis der ikke er en meditationsvært i nærheden af dig, har du mulighed for at deltage online – du er også velkommen til at gøre opmærksom på, hvis der ikke er en vært i nærheden af dig. ♥ Læs mere om værterne i slutningen af beskrivelsen.

Hver gang kan man oplade krystaller, både ved deltagelse live, og hvis man deltager senere via lydfil/video.

Når flere krystaller ligger sammen, skabes et stærkere felt, hvilket svarer til at hver gruppe bærer en krystalsøjle som støtte til energiarbejdet.

Ved samling i værtsgrupperne geares krystallerne også særligt højt, fordi der er flere mennesker samlet et sted.

Deltagerne medbringer som udgangspunkt selv en krystal efter eget valg.

Alle krystaller er velkomne i feltet – krystaller af typen kvarts svinger særligt godt, men der er også brug for andre typer til gøre feltet bredt. Så har du en yndlingssten af anden type, hører den bestemt også med. Men hvis du er i tvivl, kan jeg altså anbefale at anvende kvarts: Bjergkrystal, Ametyst, Aventurin, Citrin, Crysopras, Røgkvarts, Rosakvarts, Tigerøje, Katteøje, Okseøje, Calcedon, Karnol, Agat, Morion, Hakim diamanter, Prasem, Amatrin, Jaspis, Fantomkvarts, Elestial.

Man kan bruge den samme krystal til hver gang, eller man kan bruge forskellige, og man også kan have flere med på samme tid ♥

Indgangen til arbejdet omkring Krystalrejserne er funderet i en krystallinsk portal, som Merethe Bonnesen ved kontakten til sin galaktiske oprindelse har skabt over de sidste 2,5 år.

Tilmelding i vores gruppe på 22 98 38 88 (gerne sms) eller info@faadetbedre.dk.
PRIS: 100 kr. hos vært, 150 kr. online. Link til online:  http://karinabundgaard.dk/shop/?p=3116

ONLINE
Pris: 150 kr.
 http://karinabundgaard.dk/shop/?p=3078

Detaljer

Dato:
21. februar 2016
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Pris:
100 kr. – 150 kr.

Tryk på knappen til ovenfor for, at importere vores begivenheder i din kalender .