Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Terapikursus – Bevidst spiritualitet i din fysiske krop

22. januar 2016 | 13:00 - 17:00

200 kr. – 800 kr.

v/Merethe Bonnesen og Karina Bundgaard. Bevidsthed i din dybeste kontakt til dig og din krop. Balance i krop, sind og sjæl ved fysisk og energetisk forløsning.
Tilmelding med onlinebooking på   http://www.merethebonnesen.dk/online-booking/
begrænsede antal pladser. Din plads på kurset er sikret, når du har tilmeldt sig med onlinebooking og har modtaget en bekræftende mail.
NYT: du kan deltage på 2 måder:
Deltagelse med 10-15 minutters personlig session på briks og gruppehealing resten af tiden kr. 800.-
Udelukkende gruppehealing og ingen personlig session kr. 200..- Du vælger de forskellige ydelser når du booker din plads på kurset.
Gennem vores verdensbillede skabes de åbninger og begrænsninger, som vi forholder os til i vores opfattelse af os selv og andre. Er verdensbilledet meget begrænsende, kan det skabe et pres på vores system, både i de energetiske lag, i følelsesvæsenet, de psykiske lag og de fysiske lag.
Presset kan aktiveres i alle lag, og fysiske traumer kan danne grundlag for overbevisninger i verdensbilledet, såvel som overbevisninger kan manifestere sig som fysiske symptomer.
Jo mere pres, desto sværere bliver det for systemet at manifestere og rumme den energi, vi det er meningen vi skal kunne opretholde os med.
Desuden bliver det der i vores system, hvor vi oplever støj fra pres og traumer, svært at mærke den fulde kontakt os selv. Det er heri den egentlige begrænsning ligger.
På dette kursus vil du møde en forening af den fysiske krop og et sjælsfelt, der rækker ud over dit eget, som giver dig mulighed for at dine fysiske låsninger og blokeringer kan åbne sig, rette sig og hele op i et niveau, som er helt nyt.
Støtten hertil vil være en fysisk tilgang til din krop, som Merethe Bonnesen står for, ved en helt fysisk berøring og kontakt med dit nervesystem. Samtidig med at Karina Bundgaard formidler en energetisk, lysende kontakt til et felt, som kan forvandle fysiske, følelsesmæssige og spirituelle blokeringer, som lægger begrænsninger på dig i din krop, såvel som i din livsvej.
Kurset her er behandling, terapi og støtte til healing af din kontakt til dig selv og din krop i en helt ny form, som du, der læser dette, og mærker en genklang, kan have gavn af.
Du kan deltage på 2 måder og til 2 priser:
Med 10-15 minutters individuel session samt gruppe healing: kr. 800.- (begrænset antal pladser)
Deltagelse udelukkende med gruppe-healing og ingen personlig session: kr. 200.-
Merethe Bonnesen og Karina Bundgaard holder og formidler et felt, som i forenet hed vil skabe et nyt grundlag for positive forandringer i dit liv.
Pris: 800 kr. med personlig session
200 kr. med udelukkende gruppehealing
Bedes indbetalt senest 4 dage før kurset på Danske bank konto 4406 4406357546
Du kan betale kontant på dagen, hvis det er aftalt på forhånd på merethe@merethebonnesen.dk
Vi har ikke mobile Pay.
Prisen er inkl. kaffe, the og kage. Evt. mad medbringes selv

Detaljer

Dato:
22. januar 2016
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Pris:
200 kr. – 800 kr.

Tryk på knappen til ovenfor for, at importere vores begivenheder i din kalender .