Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trommerejse

10. december 2019 | 19:00 - 21:00

275 kr.

65631978_429551610966819_5209883973878022144_o

Tag din urkraft hjem, stå stærkt i dig selv og følg din sjæls vej

Tag på trommerejse…
med lyden af shamantrommer, klange fra klangskåle og magisk intuitiv lyd. – opnå jordforbindelse og en dyb ro og balance. De dybe lyd og kraftfulde vibration åbner for muligheden til healing helt ind på celleplan. Den hjælper dig på rejse ind i dig selv, hjælper med at åbne hjertet, slippe blokeringer og forløse traumer, så du kan nå ind til et kærligt, sandt og fredfyldt sted i dig og hvor din urkraft vækkes. Den giver muligheder for transformation af mønstre, begrænsninger, stress og frygt, båret ind gennem tidligere liv og generationer, så du kan træde ind i din kraft og dit lys og derfra gå i livet på en ny måde – til at følge dit hjertes kald.

På en trommerejsen…
starter du med en personlig indvielse, hvor du bliver renset med hvid salvie og indvier dit hjerte og dine celler til at tage på din indre sjælsrejse. At sige ja til at overgive dig til de højeste guddommelige energier og tage imod de budskaber, der kommer til dig under trommerejsen. Efter din personlige indvielse træder du ind i et helligt rum, lægger dig på et helligt skind, hvorefter rejse begynder til lyden af indviede shamantrommer, guidening og kanalisering. Vi har skabt en kraftfuld åbning til det højere energifelt, og når rejsen starter er hver enkelt holdt i sit eget energifelt, så det bliver din indre personlige rejse. Fra dette felt har du adgang til din højere bevidsthed og herfra kan healing finde sted på det fysiske, psykiske, mentale og åndelige plan. En shamanistisk trommerejse åbner op til din sjæl og dit sande potentiale, og oplevelserne fra rejsen vil ligge som en erindring, du bringer med ind i det levede liv og herfra har du mulighed for at træde nye skridt på din sjæls vej. Trommerejsen guides og kanaliseres i kærlighed og i den energi, som er tilstede lige nu og rejsen vil derfor være forskellig hver gang.

Under trommerejsen ligger du på et helligt skind. Medbring selv pude og tæppe. Efter trommerejsen er der mulighed for at dele eller spørge.

Sted: Få Det Bedre Helse Center, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Pris: pr. person kr. 275,- inkl. kaffe/te og lidt til ganen.

Tilmelding på sms 41 66 64 54 eller mail kontakt@zelinna-enaya.dk

Tilmelding er bindende, da vi har stor søgning på vores trommerejser og pladserne er begrænset: Det er muligt af afmelde indtil 2 dage før.

Betaling: Kontant på dagen eller mobilpay på 41 66 64 54.
Skriv venligst navn og dato for arrangement

Kommende trommerejser :
Tirsdag, den 10. december

Zelinna Enaya, kontakt@zelinna-enaya.dk mobil 4166 6454

Detaljer

Dato:
10. december 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
275 kr.

Tryk på knappen til ovenfor for, at importere vores begivenheder i din kalender .