Healer og lysarbejder Ann Meier // ShanayaTemplet

Jeg skaber rum med dyb ro og stilhed. Med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl og alt, der er dig. Du får mulighed for dyb transformation, hvor du forbinder dig til din sjæls fulde potentiale. Jeg arbejder med kanaliseret healing, formidling & lysaktivering. I 1:1 sessioner og for grupper.

Læs mere

floatting-forside

Flydeterapi

Dybdegående afslapning… Afhjælper stress. Hviler på vandet… Mindsker smerter. Renser og heler huden… Følelse af velvære. 1 stk. floating 250,00 kr. 5 stk. floating 1000,00 kr. 10 stk. floating 1750,00 kr.

Læs mere

lst1123

Erling Mischorr

Kranio-sakral-terapi, Muskel-terapi, Healing. Kan hjælpe på f.eks.: Stress, hovedpine, ryg- og lændesmerter, hælespore, indlæringsproblemer, musearm/tennisalbue.

Læs mere

lst400

Niels Erik

Spirituel healing og magnet terapi

Læs mere

Tidsbestilling på tlf. : 22 98 38 88

info@faadetbedre.dk
www.faadetbedre.dk

Anne Marie 4

Anne Marie Bruun Andersen

Håndlæsning,  blindtegning, meditation ledsaget af håndmassage, healing afsluttet med følelsesforløsende ansigtsmassage samt smertestillende akupunktur

Læs mere

Peer Mathiesen

Clairvoyant rådgivning, budskaber fra den åndeligeverden som er aktuel for din nuværende situation I det daglige. Jeg fortæller også om din fremtid, og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere