Floating

Floattanken er desværre ude af drift.

Flydetank, der indeholder koncentreret saltvand.

Afhjælper stress – Mindsker smerterFølelse af velvære

Pris:

250,00 for 1 session for 50 min.
1000,00 kr. for 5 sessioner.
1750,00 kr. for 10 sessioner.

Bestil tid på: 22 98 38 88 (Niels Erik Beck)

Flydeterapi betyder afslapning i et bad med 25 cm dybt vand tilsat Epsom salt. Epsom saltet gør, at du flyder som en korkprop i overfladen af vandet, og det føles silkeblødt. Når du er klar, kan du lukke døren over badet, og indeslutte dig selv i det varme rum.

Smerter af sportsskader, forstrukne ledbånd, ømme led, rygsmerter, øm nakke,forskellige akutte og kroniske smerter, kan lettes idet du løsrives fra tyngdekraften i et rum. Men flydeterapi er ikke kun for folk i smerte. Mange er opmærksomme på stress i deres liv. Flydeterapi afhjælper stress utroligt godt. Bekymringer flyder væk, imens krop og sind afslappes i harmoni. Der er forsket i flydeterapien, fysiologi og effekten er blevet bekræftet. Når du slapper af, udvides alle dine blodkar, og dit iltrige blod flyder til trætte muskler og fjerner affaldsstoffer. Friheden føles rigtig godt. Flydeterapi er også godt for det mentale fokus, det opfrisker sindet som forberedelse op til en konkurrence eller en omfattende opgave. Det er bevist at flydeterapi øger kreativiteten og reducerer vrede og frustrationer over for livets problemer.

Ren afslapning

Du vil i de fleste sessioner opnå en dybdegående afslapningstilstand, ikke søvn, måske ind i dagdrømme, måske ind i en lyksalig tilstand. Følelsen ophører ikke, når du stiger ud af flydetanken, den vil blive ved dig i timer, endda dage. Gentagelse Det er en god ide at binde sig til tre sessioner, én om ugen, for at evaluere oplevelsen for dig selv. På samme måde som ved sauna- eller massageoplevelser lærer din krop at slappe af, og du vil nyde den tredje session i endnu højere grad end den første. Alle kan drage nytte af afslapning, og flydetanken er den hurtigste og mest effektive måde at slappe af på kort tid. Det er utroligt godt til at komme sig over fx ubehag efter en lang flyrejse eller efter udmattelse oven på en lang arbejdsdag. Gravide kvinder opnår ofte ved floating betydelig lindring af smerter og stivhed, især floating udstrakt med albuerne på gulvet af karret og hænderne imod hagen. I denne stilling er fosteret
fuldt flydende og moderens ryg og bækken frigives fra lasten.