Når man opsøger en Bowtech® behandler, er det ofte med nogle specifikke symptomer, man gerne vil have hjælp til, men derudover kan der være gamle ubalancer, symptomer og skader, som man måske ikke har fokus på. Derfor vil man opleve at den – eller de – første Bowtech® behandlinger bruges på en mere generel afbalancering af hele kroppen. Ofte vil en del af de problemer man kom for at få behandlet, forsvinde, eller aftage, efter denne eller disse behandlinger. Det der eventuelt ikke er forsvundet, behandles nu med mere specifikke procedurer.
Din krop har helt styr på hvor årsagen til de skævheder og skavanker du kommer med, stammer fra. Så derfor er din krop også den bedste til at genoprette ubalancerne, uden alt for meget indblanding fra behandlerens side.

Hvordan?
Behandlingen foregår oftest på en briks, men kan også udføres siddende på en stol, eller stående. – I princippet hvor som helst – f.eks. stående på sidelinjen under en sportskamp, eller i situationer hvor noget opstår akut. Behandlingen udføres direkte på huden eller gennem tøjet.
Behandleren laver mellem 2-8 blide tryk på kroppen, og går så væk fra briksen i minimum 2-5 min, mens kroppen bearbejder de tryk, der er udført. Når reaktionen fra grebene stopper, udføres det næste sæt tryk.
De fleste bliver overraskede over hvor meget der sker i kroppen, efter denne blide påvirkning.
En behandling varer oftest 40 min., men dette kan variere alt efter behandlerens tilgang og dine behov.

Er man interesseret i at lære behandlingsformen. Holder jeg kursus i Randbøl : se mere på bowenuddannelse.dk