fbpx

Forandring er mulig – Minikursus i TAT

By 30. november 2015 Begivenheder No Comments

1/2-2016 kl. 19.00-21.00 med certificeret TAT® instruktør Else Baden-Jensen
Lindring, heling – ro og glæde med TAT
Kom med det, der plager dig og få helet de blokeringer, der forhindre dig i at folde alle dine iboende kvaliteter ud og i at være den bedste udgave af dig selv. Få en neurologisk-biologisk afprogrammering, så din krop finder ind i at hele sig selv. Tag fat i et helt konkret problem. Mærk hvordan det efter en TAT session er blevet forvandlet, hvordan du har fået det anderledes med det, eller det er måske helt forsvundet.

TAT – Tapas Akupressur Teknik – er en blid, effektiv og nem teknik til at arbejde med dig selv og det, du ønsker at ændre på. TAT kombinerer det ubevidstes ressourcer med de spirituelle kræfter, så helingspotientialet bliver kraftigt og samtidigt intelligent.
Når du laver TAT, skal du ikke fordybe dig i ubehagelige følelser eller erindringer – du kan slappe helt af og lade processen udfolde sig – du skal end ikke gøre dig umage. TAT helingen er bevidsthedsgivende, så du undervejs kan få de indsigter, som forandre dig og giver AHA oplevelser.
Selv gamle problemstillinger, fobier, bekymringer og traumer, som du har opgivet at ændre på, kan forløses og somme tider på bare en session – måske på denne workshop?
Når man laver TAT berører man nogle akupunkturpunkter på hovedet. Man holder selv på disse punkter, mens man lytter til sætninger, der understøtter helingen.
Efter en kort beskrivelse af TAT vil Else guide deltagerne gennem en TAT session, og alle vil have muligheden for at gå hjem – et problem ‘fattigere’.
Efter minikurset vil du kunne bruge TAT på dig selv til husbehov.
Pris 100,00 kr.
Tilmelding – se hvordan i TAT kalenderen: http://www.tat-danmark.dk/?Kurser_og_workshops (elsebj@gmail.com eller sms 30258610). Se mere om Else på www.elsebaden-jensen.dk eller se mere om TAT på www.TAT-Danmark.dk.