fbpx

Kursus i Auragrafer

By 30. november 2015 Begivenheder No Comments

28/2-2016 kl. 10.00–16.00. Auragrafer er udviklet af det engelske Medium Harold Sharpe, han beskriver dem som et Auradiagram. Hver tegning er hånd tegnet og har form som en cirkel. Tegningen består farver og symboler. Auragrafer repræsenterer et menneskes fysiske og følelsesmæssige tilstand. Et menneskes livshistorie, fortid, nutid og det potentiale der foreligger. Det er en meget smuk og personlig måde, at få en sitting på.
Jeg vil denne dag give dig en smagsprøve ved, at guide dig igennem forskellige tegne øvelser, hvor du mærker, at du kan fornemme et andet menneskes energi og få det ned på papir.
En kreativ måde, at arbejde med Spirit på.
Jeg har farver og papir, men medbring gerne hvis du har farver/papir du ønsker at arbejde med.
Pris: 600 kr betales kontant når du kommer.
Medbring din egen frokost. Derudover sørger jeg for kaffe/the og sødt.
Max. 8 deltagere
Tilmelding sker til mig via tlf. 60 74 37 81 eller mail: mvinkel@yahoo.com
Jeg glæder mig til, at se dig.
Kærlig hilsen
Marianne Vinkel